Egyéb

Shiatsu masszázs tanfolyam alapmodul

Helyszín: Szeged

Időpont: 2021. okt. 15. péntek 17:00-21:00, okt. 16. szombat 09:00-18:30 és okt. 17. vasárnap 09:00-18:00.

Időtartam: 30 tanítási óra

Részvételi díj 30.000 Ft, mely tartalmazza a jegyzet árát.

A tanfolyam elvégzéséhez semmilyen előképzettség nem szükséges, csak nyitott szív és lélek.

A tanfolyam célja, hogy a résztvevők a három nap alatt megismerkedjenek a shiatsu elméletével és szemléletével, elsajátítsanak egy kb. 75 perces komplett testkezelést, mely alkalmazható a családban, barátok, ismerősök körében.

A tanfolyam végén a résztvevők olyan tanúsítványt kapnak, mellyel egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészségmegőrző céllal. Továbbtanulási szándék esetén minden képző elfogadja és folytatható a magasabb szintű shiatsu képzés Szegeden is.

A tanfolyamot vezeti: Kiss Mariann tanár,  AMM terapeuta, shiatsuterapeuta, oktató

A csoport létszáma max. 8 fő. A helyek biztosítása a jelentkezés sorrendjében történik.

Páros kedvezmény! Ha elhozod a párod, barátod, 5.000 Ft kedvezményben részesültök. Ketten együtt 60.000 Ft helyett csak 55.000 Ft-ot kell fizetnetek.

Jelentkezni a részvételi díj befizetésével lehet 2021. október 10-ig az alábbi jelentkezési lap kitöltésével,  valamint telefonon: +36208244177 vagy e-mailben: info@kiss-shiatsu.hu

Jelentkezési lap

shiatsu ujjnyomást jelent, melynek sokrétű, kifinomult technikája a zongorabillentés érzékenységéből már ismerős volt számomra. A befelé figyelés és a másik emberre hangolódás, mely valóságos jelenlét ebben a virtuális világban, új utakra és mélységekre talált bennem. Szeretném minél több emberrel megismertetni a shiatsut, ezt a gyógyító érintést, akinek nyitott a szíve és a lelke a befogadására. Tapasztalataimat szívesen megosztom a kezelések során, tanfolyami keretek között tanítom, továbbadom ezt a nagyszerű lehetőséget.