Seiki Shiatsu

SEIKI MERIDIAN SHIATSU SEMINAR IN HUNGARY – THE HEALING FORCE OF SHIATSU

SEIKI MERIDIÁN SHIATSU KURZUS MAGYARORSZÁGON – A SHIATSU  GYÓGYÍTÓ EREJE

TZVIKA CALISAR SENSEI  SEIKI SHIATSU KURZUSA  MAGYARORSZÁGON SZEGEDEN

SUBJECT:  SEIKI SHIATSU FULL TREATMENT – KATA SPECIFIC TREATMENT & MERIDIANS 

A KURZUS TÉMÁJA: Egy teljes seiki shiatsu kezelés menete – Kata,  specifikus kezelés & meridiánok

Helyszín: Szeged, József Attila sgt. 31.

Időpontja: 2018. szeptember  14-16-ig

Szeptember 14-én pénteken 10.00-18.00-ig, 15-én szombaton 9.00-17.00-ig, 16-án vasárnap 9.00-17.00-ig 1.5 óra ebédidővel.

(A kurzus nyelve angol magyar tolmácsolással.)

A kurzus programja:

A seiki módszer elmélete és gyakorlata

Kata – az egész test shiatsu kezelése oldalfekvésben

Speciális tsubó kezelés, extra zónák

Ismerkedés az orbitális meridián rendszerrel

 • teljes meridián gyakorlatok
 • meditáció shiatsu terapeuták számára
 • Aiki (gyakorlatok a Ki fokozására)
 • Dó-in gyakorlatok
 • A seiki meridián, ami közvetlen kapcsolódik a kezelt személy belső gyógyító energiájával

A 3 napos kurzus részvételi díja 180 EUR.

Koránkelő kedvezmény:  2018. augusztus 15-ig történő befizetés esetén a részvételi díj 160 EUR vagy annak megfelelő összegű forint

Extra kedvezmény:  Hozd el a párodat, barátodat, ismerősödet! Minden egyes új résztvevő után 10% kedvezményt kapsz. (Ez a kedvezmény akkor lép életbe, ha az általad hozott új résztvevő a teljes részvételi díjat befizette.)

Jelentkezni a +36/20 8244177-es telefonszámon vagy e-mailben a info@kiss-shiatsu.hu címen lehet Kiss Mariannál.

A tanfolyam mindenki számára nyitott, de szívesen fogadunk  shiatsut gyakorlókon kívül Thai masszázzsal, manuálterápiával, oszteopátiával foglalkozó  terapeutákat, gyógytornászokat.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A szív legmélyebb rétege végtelen és semmihez nem hasonlítható erőforrás. Minden kultúrában és hagyományban nagy tisztelet övezi. Mindenki számára nyitott tehát, hogy megismerkedjen a Seiki shiatsuval a maga egyszerűségében és természetességében közvetlen módon. A kiindulópont nem más, mint az, ahol épp most vagyunk.

Seiki Meridian Shiatsu egy kézzel gyógyító módszer, amely a test belső Seiki energiájával dolgozik. Ez a pozitív töltésű életerő az alapja az emberi energiamezőnek, és a szervezet minden funkciójának és életfolyamatainak. Ez az életenergia áramlik az egész szervezetben, a meridiánokban. Ez az energia érzékelhető a tsubóknak nevezett nyomáspontokon, melyeken terápiásan dolgozunk. A Seiki shiatsu terapeuta kapcsolódik a belső Seiki érzéséhez, miközben segíti a pácienst, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljön ezzel a belső seiki energiával, s szimultán a kezelő is kapcsolódik a kezelt személy belső seiki energiájához.
Az ítélkezés bármilyen formája ki van zárva, és a páciens teljes elfogadással való megfigyelése lehetővé teszi ennek az energiának, hogy reagáljon és irányítsa a fizikai nyomás mélységét és időtartamát. Ezt a hüvelykujjak és haránt ujjak, a kézfej/tenyér, az alkarok és térdek alkalmazásával érjük el, attól függően, hogy a test melyik részét kezeljük.A meridiánok Seiki energiával való feltöltése stimulálja a test belső gyógyító erejét. Ez elindítja az elme és a test mély gyógyulási folyamatát. A meridiánokban a keringés áramlásának javulása feloldja és felszabadítja a fájdalmat, a merevséget, a feszültséget és a stresszt, valamint a hozzájuk kapcsolódó tüneteket.
Tzvika Calisar Sensei 1962-ben született, és már 1985 óta shiatsu terapeuta és tanár.A klinikai kutatásai és kiterjedt tanítási tapasztalata vezette a Seiki Meridian Shiatsu módszer kifejlesztéséhez. Ő az alapítója és tanára Seiki Meridian Shiatsu Nemzetközi Egyesületnek, melynek számos központja van egész Európában, Észak-és Dél-Amerikában, Izraelben, Ausztráliában és Új-Zélandon.Calisar 1985-87 között Tokióban tanult a Namihoshi  Shiatsu Iskolában és   Zen Shiatsut a Iokai-Centerben Masunaga mester fellegvárában. 1987-től 1990-ig praktizált és shiatsu kezeléseket adott Kyotóban.A következő évtizedben  shiatsu klinikák és központok hálózatát építette ki utazásai során, és széles körben ad szemináriumokat és workshopokat Japánban, Izraelben, Angliában, Ausztriában, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban, Svájcban, Oroszországban, Bulgáriában, Romániában, Indiában, Thaiföldön, az USA-ban, Kanadában, Argentínában és Chilében, valamint 2017-től Magyarországon is.

   

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  A jelölőnégyzet bepipálásával elfogadja az adatvédelmi irányelveinket !