Vendégoktatók

Szemerey Márton 1983-ban született.

Japanológus, pszichológia doktorandusz. Egyetemi oktatói munkája mellett a Nemzetközi Shiatsu Iskola tanára, valamint a Magyar Szomato-pszichoterápiás Egyesület vezetőségi tagja. Szemléletmódjában a shiatsu mellett központi szerepet játszik a pszichodráma és a test-orientált pszichoterápia

Págyi Páll Judit

1999 óta tanulja, és 2005 óta tanítja a shiatsut. 6 évig a Nemzetközi Shiatsu Iskolában, majd magántanítványokkal. E mellett pszichológiában és hipnoterápiában képződött, tanulta a test-orientált pszichoterápia alapjait.

Tzvika Calisar 1962-ben született, shiatsu terapeutaként és oktatóként 1985 óta működik. Klinikai kutatásai és széles körű oktatási tapasztalata során fogalmazta meg a Seiki Meridin Shiatsu módszertanát. Tanára és alapítója a több európai központtal rendelkező Seiki Meridian Shiatsu Nemzetközi Társaságnak, melynek székhelyei Észak és Dél –Amerikában, Izraelben, Ausztráliában és Új Zélandon is megtalálhatók.

Tanulmányait 1985 óta tovább folytatta: 2 évig tanult a Namikoshi Shiatsu Iskolában Tokióban, valamint az Iokai Shiatsu Centerben Masunaga mester vezetésével Zen shiatsut is tanult. 1987 és 1990 között Kyotoban praktizált terapeutaként.

Mezősi Anna shiatsugyógyász, 2010 óta a Kelet Nyugat Egészségközpont szakmai igazgatója.

1996 óta tanulja, gyakorolja, majd tanítja a shiatsut, melyből a Nemzetközi Shiatsu Iskolában diplomázott. Jártasságot szerzett a HKO, a craniosacralis terápia, a kineziológia, a gyógynövényismeret területén. 2000-ben AMM terapeuta lett, amit tanít is.
1995 óta jógázik, 2002-től oktatja is. Létrehozta a Himalájai Tradíció Budapesti Központját, melyet 2010 óta vezet. Számos jógáról és keleti filozófiáról szóló szakkönyvet fordított, rendszeresen tanít anatómiát jógaoktatóknak, több magyar és nemzetközi képzés szervezője.