TRE®

„A remegés genetikailag belénk van kódolva. A gyakorlatok nem csinálnak semmi mást, mint hogy felébresztik és segítenek újra kapcsolatba kerülni a bennünk szunnyadó természetes elengedési képességgel.” Dr. David Berceli

 

Mi a TRE®? – Stress, Tension and Trauma Releasing Exercises – Stressz-, feszültség-, és traumoldó gyakorlatok

Ennek az egyszerű, mégis innovatív gyakorlatsornak megalkotója Dr. David Berceli, PhD.

A gyakorlatok segítik a test mély izmaiban tárolódott stressz- és feszültségmintázatok feloldódását. Aktiválják a test természetes reflexmechanizmusát, mely ún. neurogén remegést vált ki, amely felszabadítja az izomfeszültségeket és megnyugtatja az idegrendszert. Amikor ez a rezgés, vibrálás biztonságos, kontrollált közegben aktiválódik, arra ösztönzi a testet, hogy visszataláljon egyensúlyi állapotába.

Tekintsenek meg erről két rövid bemutató videót:

2020. áprilisában az Első Magyarországi TRE® Képzés elvégzését követően lettem minősített TRE® Provider. Szívesen megtanítom ezt a hasznos gyakorlatsort azoknak, akik a gyakorlatok elsajátítása után egyedül, a saját otthonunkban, biztonságos környezetben, egyszerűen és könnyedén szeretnék csökkenteni, feloldani a napi stresszt, feszültséget, vagy akár mélyebb traumáikat is.

Online vagy személyes, egyéni vagy csoportos órákat is vállalok.

Kiss Mariann

Minősített TRE® Provider, tanár, AMM terapeuta, shiatsu oktató

Elérhetőség: info@kiss-shiatsu.hu

Mobil: +36 20 824 4177